Despre noi
Competente, ambitie, echipa. Acestea sunt cele trei valori pe care construim destinul companiei noastre

SPARK este o companie independenta fondata de profesionisti tineri, cu experienta relevanta in domeniu, ce au in comun o viziune indrazneata si o abordare plina de energie. Background-ul educational al echipei de management, amploarea si succesul proiectelor derulate, anii de experienta pe piata interna, dar si pe pietele externe (Europa si Orientul Mijlociu) in sectorul privat si guvernamental, recomanda SPARK ca un partener stabil si demn de incredere.

Competente
Echipa SPARK inseamna competente profesionale deosebite. Amploarea, varietatea proiectelor, dar si reputatia clientilor si a partenerilor nostri demonstreaza nivelul de pregatire si capacitatea tehnica a consultatilor nostri. Mai mult, cresterea permanenta dar sustenabila a companiei noastra arata nivelul de maturitate in business si implicarea totala a echipei.
Ambitia
It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar.
Echipa Spark

Echipa SPARK a devenit mai puternica in fiecare an, mai consolidata cu fiecare proiect reusit. Coeziunea membrilor echipei, valorile care ii leaga pe fiecare dintre ei formand un mecansim singular, eficient, inseamna profesionalism, inseamna solutii inteligente, eficiente, identificate rapid si comunicate catre client intr-o maniera care sa faciliteze intelegerea, progresul si la final, reusita.